Kleuringen

Stan Dé Kapper werkt met de betrouwbare producten van Goldwell.
Goldwell springt eruit als het gaat om kleurbehandelingen, dus ik werk graag met deze kleurprodukten.
Topchic en Colorance bieden wat ik ervan wens te verwachten, namelijk: de perfecte kleuring, mooi gekleurd en glanzend haar. Van alle tinten blond, van rood, tot vele kleuren bruin.
Van zachte tot felle en zeer uiteenlopende kleuren. 

GOLDWELL biedt een breed assortiment van kleurproducten.
Kleurproducten geschikt voor permanente of tijdelijke kleuringen en een kleurpalet dat voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste mode.

TOPCHIC haarverf: De betrouwbare weg naar facinerende kleuren. Het topchic kleursysteem kenmerkt zich door haar milde, houdbare kleuren en 100% grijsdekking. Ook voor modetinten!

COLORANCE spoeling: Een milde kleuring voor diegene die niet vast wil zitten aan een kleur. Geen uitgroei, vervaagt geleidelijk aan. Geen grijsdekking.

Voor meer info zie: www.goldwell.com

Overige verzorging

In mijn salon werk ik tevens met de producten van GLYNT SWISS FORMULA.

Glynt heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van biologische haarproducten.
De Glynt producten zijn van zeer hoge kwaliteit en lopen mee met de laatste ontwikkelingen in de kappersbrache. Er worden geen onnodige ingrediënten toegevoegd aan de produkten om b.v. een shampoo meer te laten schuimen. Dit zorgt dat de formule puur blijft en er geen allergiën hoeven te ontstaan door onnodige additieven.

Bij Stan Dé Kapper zorg ik goed voor uw haar, daarom gebruik ik voor de verzorging ervan alleen producten waarvan ik 100% zeker ben. Ik vertrouw daarom op het Zwitserse merk Glynt dat in een Research & Development cenrtum haar produkten ontwikkelt op basis van natuurlijke ingrediënten als jojoba-olie, limoen en muntblaadjes.

De belangrijkste eigenschap van deze produkten is dat ze worden samengesteld uit PhykoGlynt: een bruine en rode zeealg met een concentratie aan biologische energie die veel hoger ligt dan bij andere planten. Hiermee onderscheidt Glynt zich van alle andere produkten!

Het gamma van Glynt is zeer uitgebreid ook is er een speciale produktlijn voor mensen met fijn haar die  tot 30% meer haarvolume geven.

Het allerbelangrijkste voor Glynt is respect, tolerantie en natuurlijke ingrediënten. Kom langs om kennis te maken met deze producten!

Zoek een model

Bent u er nog niet helemaal uit hoe u uw haar wil laten knippen en/of verven? Kijk hieronder in het modellenboek! Wordt deze widget niet goed weergegeven, dan kunt u hier terecht.

Kapper Helden

Kapper nabij Helden

Bent u op zoek naar een kapper in Helden of omgeving die echt luistert naar uw wensen? Maak dan een afspraak bij Stan Dé Kapper in Panningen. Voor mij is het belangrijk dat u met een goed gevoel mijn kapsalon verlaat. Tevreden met uw nieuwe look. Uw wensen zijn daarbij heel belangrijk. In overleg zorg ik ervoor dat u de look krijgt die het beste bij u past. Weet u niet precies wat u wilt? Vraag het me gerust, ik adviseer u graag. Ik kijk daarbij naar de trends van dit moment maar ook naar wat bij u past. Bij uw haarkleur, haartype en de structuur van uw haar maar ook bij uw persoonlijkheid, teint en de vorm van uw gezicht. Als professional met een flinke dosis ervaring zal ik u altijd eerlijk advies geven.

Gezellig met een relaxte sfeer

U kunt bij Stan Dé Kapper, de kapper nabij Helden, terecht voor de reguliere kappersbehandelingen zoals wassen, knippen, drogen, blowen, föhnen, kleuren, permanent en highlights. In mijn gezellige salon knip ik dames, heren en kinderen. In de kapsalon hangt een relaxte sfeer, u voelt u er meteen thuis. Ik werk vooral op afspraak. Wilt u spontaan langskomen? Geen probleem, als ik tijd heb dan help ik u graag.

Openingstijden

De kapsalon is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 8.45u geopend. Op dinsdag en vrijdag sluiten we om 19.30 uur, op woensdag en donderdag om 17.30 uur en op vrijdag zijn we tot 16.00 uur geopend. Op maandag en zondag is de kapper voor Helden en omgeving gesloten.